Kvinnene imponerte stort

På dagens etappe, henholdsvis den andre for juniorene og den første for seniorene startet både kvinner junior og senior sammen med menn junior. Etappen gikk fra Bagn sentrum til Vaset, og tilbake til Storefjell, og var preget av mye motvind og bakker, men heldigvis også sol.

Kvinnene imponerte stort, og utklasset flere av gutta. Det ble kjørt både hardt og fort, og nivået er virkelig høyt, noe som er svært gledelig å se. I den anledning er det viktig å rose alle kvinnene som deltar, og som bidrar til at kvinnesykling blir satt på kartet og får den oppmerksomheten det fortjener. Det er på høy tid.

Kamilla Aasebø som tok seieren på onsdagens bakketempo hadde fortsatt futt igjen, og tok det helt hjem også på torsdagens etappe. Dermed har hun 2/2 mulige seiere, og med det også naturligvis ledertrøya. Blir det seier også i morgen på Kamilla? Blant senior-kvinnene stakk Sigrid Ytterhus Haugset av med seieren, mens Halvor Dolven tok førsteplassen for menn junior. det ble ved en inkurie feil ved utdeling av Klatretrøye i M junior. Korrekt leder i klatrekonkurransen er Jakob Andreas Svaleng Jakobsen fra Glåmdal SK.