Velkommen til Tour te Fjells 2022

CK Valdres inviterer syklister, ledere, funksjonærer og publikum til Norges Cup med base på Storefjell Resort Hotel 6.-10. juli 2022.

4 etapper/5 dager – sesongens eneste etapperitt i NC. Dette er femte gangen vi kan presentere et etapperitt i Norges Cup. Løypene er utfordrende, der lange klatringer og artige gruspartier er stikkordet. Og for ikke å glemme – fantastisk utsikt og natur!

Vi har flere nyheter i år. Rittene fordeles fra Onsdag til Søndag. Kvinner Jr starter Tour te Fjells 2022 allerede onsdagen med en etappe rundt på Golsfjellet. Seinere på dagen starter Menn Jr sitt første ritt i Bagn sentrum. Målgang der er på Storefjell Resort Hotell.

Bakketempo for Kvinner Jr og Menn Jr er på torsdag, men Kvinner Sr og Menn Sr har sin bakketempo fredag.

Fredag og lørdag er det flere starter og målganger ved Oset Høyfjellshotell.

Vi ser spesielt fram til Kvinner seniors 3.etappe på lørdag fra Oset til Fagernes Sentrum. Den er 79 km lang og ca 2000 høydemetre med mågang ca kl 18.00.

Som de siste årene blir det en fartsfylt siste etappe. Den går i en 8 km rundløype i Fagernes by, med flere innlagte spurter. Forskjellen er at 4.etappe er fordelt mellom lørdag og søndag. Kvinner Jr og Menn Jr starter kl 19.00 og kl 20.30 på lørdag. Stemningen blir god når rytterne smeller inn på Jernbanevegen, Fagernes svar på Champs-Élysées.

Kvinner Sr og Menn Sr avslutter Tour te Fjells 2022 søndagen med starter kl 08.30 og kl 10.00.

Det kjøres for Sprint og Klatretrøye for alle klasser som tidligere år, med egen premiering.

Påmelding åpnes 1.april 2022 på EQ-Timing.