Informasjon fra Tour te Fjells

Kjære sykkelvenner og venner av Tour te Fjells,

Først, tusen takk for alle gode tilbakemeldinger og støtte til vårt arrangement. Vi har fått 2 reelle meldinger om frivillig støtte til rittet. (Asker CK og en privat). Dette hjelper oss godt på vei mot målet, men vi er ikke helt i-mål enda, da påmeldinger har stoppet på 150 deltakere.

Skulle du/din klubb ønske å bidra, ta kontakt på PM, Messenger, eller mail til post@tourtefjells.no

Vi må ha økonomien på plass før søndag kl. 20 for å klare å ta en beslutning.

Som vi kommuniserte i går, er vi optimister og tror på at støtten kommer. Men det må dessverre penger til, gode ord hjelper bare på humøret vårt J

Litt om CK Valdres. Vi er en sykkelklubb med ca. 30 voksne og ca. 80 barn/unge medlemer. Vi har selv ingen aktive på landevei, så hovedfokus er sykkeltrening for barn/unge hvor vi har i snitt 50 barn på trening hver uke. Som dere skjønner har vi ingen økonomiske muskler, til å sponse NC landevei. Vi bør ha et overskudd, som igjen kan brukes til våre egne barn/unge for rekruttering i sykkelsporten.

Vi er ellers helt avhengig av en stor andel frivillige utenfor egen klubb, noe vi i alle år, har vært heldige å få! Men reise/kost/losji koster… derfor er Tour te fjells et noe dyrere ritt i NC, kontra andre/større klubber kan få til. I tillegg har vi et kostbart sikkerhetsopplegg, med MC og Politi/Ambulanse. Dette er tvingende nødvendig, og sikkerhet er ikke en salderingspost for oss.

Dette er ment som en liten oppsummering/grunngivning, for hvorfor vårt ritt i år koster 3000,- pr. startende, og hvorfor vi må nå 170 påmeldte.

Og selvsagt, vi har plass til mange flere enn 170 på startstreken torsdag 6. juli

Spre det glade gode budskap og nyt flotte sykkeldager, på NM – Master NM, eller bare på en tur.

På vegne av:

Ole Christian Nymoen

Rittleder Tour te Fjells

(CK Valdres)